تحضير كريم كراميل بالبسكويت Crème caramel with biscuits
* باكيت بسكويت
* باكيت كريما بودرة
* باكيت كريم كراميل
* كوب حليب سائل
* يخلط الكريم كراميل والكريما والحليب على الخلاط الكهربائي
* يوضع البسكويت في قاع الصينيه كاملا او مكسرا
* يصب السكر المحروق ( صوص الكراميل ) المجود مع الكراميل
فوق البسكويت
* يصب خليط الكريما والحليب والكريم كراميل فوق صوص الكراميل
* تدخل الصينيه الى الثلاجه لمدة ساعتين على الاقل
* Baguettes biscuit
* Packet cream powder
* Packet crème caramel
* Cup liquid milk
Tailored decent caramel and cream and milk to the blender *
* Biscuits placed in the Chinese or the bottom of a full brokenly
* Hurt burnt sugar (caramel sauce) Over biscuits
* Pours the cream, milk and cream caramel mixture over the caramel sauce
* Chinese to enter the refrigerator for at least two hours
المكونات
* باكيت بسكويت
* باكيت كريما بودرة
* باكيت كريم كراميل
* كوب حليب سائل
طريقة العمل
* يخلط الكريم كراميل والكريما والحليب على الخلاط الكهربائي
* يوضع البسكويت في قاع الصينيه كاملا او مكسرا
* يصب السكر المحروق ( صوص الكراميل ) المجود مع الكراميل
فوق البسكويت
* يصب خليط الكريما والحليب والكريم كراميل فوق صوص الكراميل
* تدخل الصينيه الى الثلاجه لمدة ساعتين على الاقل
Ingredients
* Baguettes biscuit
* Packet cream powder
* Packet crème caramel
* Cup liquid milk
The method of work
Tailored decent caramel and cream and milk to the blender *
* Biscuits placed in the Chinese or the bottom of a full brokenly
* Hurt burnt sugar (caramel sauce) Over biscuits
* Pours the cream, milk and cream caramel mixture over the caramel sauce
* Chinese to enter the refrigerator for at least two hours
ConversionConversion EmoticonEmoticon